На Львівщині судитимуть винуватця загибелі водія

16:56 5 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: poltava.pl.ua

Як повідомила у вівторок прес-служба обласної прокуратури, обвинувальний акт стосовно нього вже скеровано Феміді.

Прес-служба обласної прокуратури повідомляє сьогодні, 5 серпня, що цією установою скеровано до суду обвинувальний акт стосовно водія, який вчинив смертельну ДТП у Яворівському районі. Йдеться про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася 18 квітня 2014 року на автодорозі Львів-Краківець у селі Рясне-Руське Яворівського району Львівської області.

Тоді водій автомобіля «MITSUBISHI PAJERO WAGON 3.2», який перебуваючи за кермом в стані алкогольного сп’яніння (1.48%проміле) вчинив смертельну ДТП. Зокрема, під час виконання обгону виїхав на смугу зустрічного руху де допустив зіткнення з автомобілями «ВАЗ-2107» та «Renault Laguna». Відтак водій автомобіля «ВАЗ 2107» загинув, а двоє пасажирів цього ж автомобіля отримали тілесні ушкодження.

У межах досудового розслідування останньому оголошено підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення розміру застави. Наразі розслідування у вказаному кримінальному провадженні завершено. Процесуальним керівником прокуратури затверджено обвинувальний акт, який передано в Яворівський районний суд Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів