На Львівщині судитимуть винуватця загибелі дитини

09:48 8 лютого 2019 р.

Кам'янка-Бузький районний суд

Кам'янка-Бузький районний суд
Фото: google.com.ua

Слідчі передали до Кам’янка-Бузького районного суду обвинувачення горе-батькові, з вини якого потонула трирічна дитина.

Про це повідомили в п’ятницю, 8 лютого, в прес-службі Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно мешканця одного зі сіл Кам’янка-Бузького району, який обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 135 Кримінального кодексу України (залишення в небезпеці). Трагічний інцидент стався 23 квітня 2018 року в селі Старий Добротвір у Кам’янка-Бузькому районі.

«Того дня 34-річний чоловік рибалив на березі річки Західний Буг разом із своєю трирічною донькою. Проте, коли дівчинка зникла із поля зору батька та попрямувала у невідомому напрямку, чоловік не відволікся від улюбленого заняття. Тим часом дитина, ставши на бетонні плити під мостом, не втримала рівноваги, впала у воду та потонула», – поінформували також у прокуратурі.

«Справа перебуває на розгляді у Кам’янка-Бузькому районному суді. За безвідповідальне ставлення до своїх батьківських обов’язків правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів