На Львівщині судитимуть трьох розбійників

12:30 28 січня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

Прокуратура скерувала обвинувальний акт на розгляд до суду в справі трьох розбійників.

Про це повідомили у вівторок, 28 січня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли, що двоє підозрюваних, які раніше були вже судимі за крадіжки, вчинили 1 листопада близько четвертої години ранку у Львові разом із своєю 40-річною спільницею розбійний напад на Львів’янина. Зловмисники ретельно спланували злочин, склавши покроковий план вчинення кримінального правопорушення.

Підозрювана підійшла до потерпілого з метою знайомства та між ними зав’язався діалог під час якого, двоє інших злочинців напали на потерпілого, побили, випустили йому в обличчя перцевий газ і застосували до нього паралізатор. Після фізичної розправи підозрювані викрали у довірливого юнака сумку з особистими речима, 10 тисяч гривень та мобільний телефон і втекли.

Окрім тілесних ушкоджень, кривдники завдали потерпілому матеріальної шкоди на суму – 14 тисяч гривень. Правоохоронці затримали злодіїв за вчинення кримінального правопорушення за частиною 2 статті 187 Кримінального кодексу України (розбій), а під час досудового розслідування до злочинців застосовано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Як інформував «ЩЛ», на Львівщині судитимуть ексбухгалтерку музею, підозрювану у привласненні бюджетних коштів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів