На Львівщині судитимуть рецидивіста за 445 конопель

10:30 20 вересня 2019 р.

Самбірський міськрайонний суд

Самбірський міськрайонний суд
Фото: sb.lv.court.gov.ua

Сім років позбавлення волі загрожує раніше судимому чоловіку, який посадив та виростив 445 конопель.

Про це повідомили в п’ятницю, 20 вересня, в прокуратурі Львівської області, де також розповіли подробиці: «За процесуального керівництва Самбірської місцевої прокуратури до суду скеровано обвинувальний акт стосовно 40-річного місцевого жителя, який підозрювався у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 310 Кримінального кодексу України (незаконний посів та вирощування конопель у кількості 50 і більше рослин)».

«Раніше судимий за частиною 2 статті 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) чоловік під час іспитового строку вчинив новий злочин. Зловмисник засадив та виростив на присадибній ділянці, розташованій у Самборі, придбане заздалегідь насіння конопель», – поінформували також у прокуратурі.

«Під час проведення санкціонованого обшуку виявлено та вилучено 445 таких рослини. За вчинене обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до семи років», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів