На Львівщині судитимуть продавця ртуті

15:54 12 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

41-річному підозрюваному, котрий намагався через мережу Інтернет продати 500 грам ртуті, загрожує до трьох років позбавлення волі.

Співробітники управління боротьби з незаконним обігом наркотиків (УБНОН) Львівського обласного УМВС викрили 27 квітня 41-річного чоловіка, котрий намагався через мережу інтернет продати 500 грам ртуті, вартість якої на «чорному ринку» становить близько 3600 гривень. Начальник обласного УБНОН, підполковник міліції Володимир Білоус, повідомив також:

«Зловмисникові оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 321 (незаконне виробництво,виготовлення, придбання, перевезення, пересилання, зберігання з метою збуту або збут отруйних чи сильнодіючих речовин або отруйних чи сильнодіючих лікарських засобів) Кримінального кодексу України. Матеріали кримінального провадження скеровано на розгляд до суду».

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років. Про це повідомили сьогодні, 12 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів