На Львівщині судитимуть посадовців облуправління рибного господарства

11:00 7 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області спільно з працівниками прокуратури Львівщини викрили схему незаконного збагачення, організовану керівництвом Управління Державного агентства рибного господарства у Львівській області.

Про це повідомили у вівторок, 7 травня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Посадовці вимагали у суб’єкта господарювання неправомірну вигоду за сприяння у погодженні розробленого науково-біологічного обґрунтування та режиму діяльності спеціального товарно-рибного господарства на водоймі площею понад 150 га в одному з районів Львівщини. Після одержання «винагороди» у сумі 28000 гривень 4 лютого було викрито начальника управління та начальника одного із відділів».

«Посадовці були затримані, їм повідомлено підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) та частиною 2 статті 28 - частиною 3 статті 369 (зловживання впливом) Кримінального кодексу України. Обвинувальний акт скеровано на розгляд суду. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів