На Львівщині судитимуть підприємця за розкрадання бюджетних коштів

10:30 27 травня 2019 р.

Жовківський районний суд

Жовківський районний суд
Фото: gv.lv.court.gov.ua

Директор товариства з обмеженою відповідальністю може потрапити за ґрати на 12 років за привласнення понад 523 тисячі гривень бюджетних коштів, спрямованих на капітальний ремонт вулиці в Жовкві.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 27 травня: «За процесуального керівництва Червоноградської місцевої прокуратури, завершено досудове розслідування стосовно директора товариства з обмеженою відповідальністю, який підозрюється у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 5 статті 191 (привласнення чужого майна в особливо великих розмірах, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) та частиною 2 статті 366 Кримінального кодексу України (внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, службове підроблення), що спричинили тяжкі наслідки».

«Зловмисник привласнив понад 523 тисячі гривень бюджетних коштів, спрямованих Жовківською міською радою на капітальний ремонт вулиці Хмельницького в Жовкві. Обвинувальний акт скеровано до Жовківського районного суду для розгляду по суті», – поінформували також у прокуратурі.

«Директор товариства з обмеженою відповідальністю може потрапити за ґрати на на строк від семи 12 років. Крім цього, місцевою прокуратурою заявлено в рамках кримінального провадження, позов на суму понад 523 тисячі гривень з метою відшкодування завданої шкоди», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів