На Львівщині судитимуть підозрюваного в спробі зґвалтування

12:20 16 жовтня 2018 р.

Золочівський районний суд

Золочівський районний суд
Фото: zolochiv.net

Слідчі скерували до Золочівського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно 46-річного жителя Золочівщини.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили у вівторок, 16 жовтня: «За процесуального керівництва Золочівської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно 46-річного жителя Золочівщини, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 3 статті 15 та частиною 1 статті 152 Кримінального кодексу України (незакінчений замах на статеві зносини із застосуванням фізичного насильства (зґвалтування)). Подія трапилась цьогоріч у серпні в одному зф сіл на Золочівщині».

«Підозрюваний у стані алкогольного сп’яніння застосував фізичне насильство з метою задоволення своєї статевої пристрасті до 32-річної односільчанки. Проте свій злочинний намір йому не вдалось довести до завершення, оскільки потерпіла активно чинила опір та змогла утекти. Під час досудового розслідування до чоловіка застосовано запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання. Обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Золочівського районного суду для розгляду по суті. В разі доведення вини обвинуваченому загрожує до п’яти років позбавлення волі», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів