На Львівщині судитимуть обвинуваченого в шахрайстві псевдополіціянта

11:30 19 липня 2018 р.

Будівля суду й прокуратури в Стрию

Будівля суду й прокуратури в Стрию
Фото: wikimapia.org

Шахрай телефонував зі свого мобільного телефону на номери стаціонарного зв’язку переважно до людей похилого віку та представлявся правоохоронцем.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 19 липня: «За процесуального керівництва Стрийської місцевої прокуратури завершено досудове розслідування стосовно раніше судимого 39-річного львів’янина, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 2 статті 190 (шахрайство) та частиною 1 статті 353 (самовільне присвоєння владних повноважень або звання службової особи, поєднане із вчиненням будь-яких суспільно небезпечних діянь) Кримінального кодексу України. Цей чоловік уже відбув покарання за вчинений розбій, проте у жовтні 2017 року продовжив свою злочинну діяльність».

«Шахрай телефонував із свого мобільного телефону на номери стаціонарного зв’язку переважно до людей похилого віку та представлявся правоохоронцем. Під час телефонних розмов лиходій запевняв цих осіб, що їхній родич начебто вчинив ДТП і знаходиться у відділенні поліції, а для того, щоб його звільнити, потрібна грошова винагорода», – поінформували також в обласній прокуратурі.

«Свої «послуги» обвинувачений оцінював від 23 до 90 тисяч гривень. Зловмиснику вдалось видурити майже 205 тисяч гривень. На даний час обвинувальний акт у кримінальному провадженні скеровано до Стрийського міськрайонного суду для розгляду по суті. Санкція інкримінованих статей передбачає до трьох років позбавлення волі», – повідомили також  у прес-службі прокуратури Львівської області

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів