На Львівщині судитимуть обвинуваченого у вбивстві жінки сокирою

10:45 23 липня 2018 р.

Городоцький районний суд

Городоцький районний суд
Фото: google.com.ua

Слідчі з’ясували, що 47-річний чоловік напідпитку спровокував сварку із 32-річною співмешканкою й завдав їй численних ударів сокирою по всьому тілу.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в понеділок, 23 липня: «За процесуального керівництва Городоцької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 47-річного мешканця Львівщини, який підозрювався у вчиненні злочину, передбаченого частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України(умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Подія трапилась у квітні цього року у будинку потерпілої».

«Як з’ясувалось, підозрюваний напідпитку спровокував сварку із 32-річною співмешканкою та завдав їй численних ударів сокирою по усьому тілу. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла», – поінформували також у прокуратурі.

«Правоохоронці затримали зловмисника в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України, а також, за клопотанням сторони обвинувачення, Городоцьким районним судом йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави. У разі доведення вини чоловіку загрожує до 10 років позбавлення волі», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів