На Львівщині судять трьох убивць жінки та її неповнолітнього сина

15:50 3 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

Як встановлено слідством, організором злочину виявився 17-річний неповнолітній.

Прокуратурою Львівської області підтримується державне обвинувачення у кримінальному провадженні стосовно трьох осіб, які в листопаді 2014 року в місті Стебник вчинили розбійний напад під час якого вбили матір з дитиною. Як встановлено слідством, організором злочину виявився 17-річний неповнолітній.

Він спільно з двома обвинуваченими з метою безперешкодної крадіжки майна та коштів із помешкання загиблих, завдали їм смертельних травм та численних колото-різаних ран. З урахування того, що вищевказані злочини скоєні неповнолітнім, відповідно до норм чинного законодавства досудове розслідування проводилося спеціально уповноваженим слідчим Львівського обласного управління МВС, а процесуальне керівництво здійснювалось відділом захисту прав і свобод дітей прокуратури області.

Вказаним особам інкриміновано вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною 3 статті 15 – частиною 3 статті 185 (замах на крадіжку, поєднану із проникненням у житло), пунктами 1, 6, 9, 12 частини 2 статті 115 (умисне вбивство двох осіб за попередньою змовою), частиною 4 статті 187 (розбій) Кримінального Кодексу України. Розгляд цієї справи триває у Дрогобицькому міськрайонному суді Львівської області.

Про це повідомили сьогодні, 3 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів