На Львівщині скасовано сім незаконних виправдувальних вироків суду

16:48 22 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 17tv.com.ua

У прес-службі обласної прокуратури запевнили, що конституційні права потерпілих від злочинних діянь відновлено.

Прокуратура Львівщини наполягла на скасуванні семи незаконних виправдувальних вироків суду. Зокрема, 9 червня 2015 року за апеляційною скаргою прокурора скасовано вирок Личаківського районного суду Львова , яким безпідставно виправдано працівницю одного із відділень Львівського обласного діагностичного центру, котра обвинувачувалася в службовому підробленні офіційних документів (частина 4 статті 358 та частина 1 статті 366 Кримінального кодексу України).

Йдеться про підроблення диплому про освіту, одержану за межами України, та витягу з трудової книжки, які в подальшому використала для вступу до одного з вищих навчальних закладів мЛьвова. Незважаючи на зібрані докази, що доводять вину останньої у вчиненні кримінального правопорушення, покази свідків та надані суду докази, районним судом останню безпідставно визнано невинуватою та виправдано у зв’язку з начебто відсутністю в її діях складу кримінальних правопорушень.

Апеляційний суд Львівської області погодився з позицією прокурора щодо невідповідності такого судового рішення фактичним обставинам справи, допущення істотних порушень вимог кримінального процесуального закону та скерував кримінальне провадження на новий розгляд у суд першої інстанції.

Про це повідомили сьогодні, 22 червня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також запевнили, що конституційні права потерпілих від злочинних діянь відновлено.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів