На Львівщині сестра не пробачила братові вбивство кошеняти - буде суд

21:02 11 травня 2021 р.

Фото до новини

42-річний місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, завдав коту тілесні ушкодження, внаслідок чого тварина померла.

Поліцейські повідомили зловмиснику про підозру у жорстокому поводженні з тваринами. 

Про це повідомила поліція Львівської області, пише Dailylviv.  

16 квітня до поліції  надійшло повідомлення від 44-річної мешканки одного з сіл Самбірського району про те, що її брат вбив домашнє кошеня.

На місці події працювали дізнавачі Самбірського  районного відділу поліції. Як встановили правоохоронці, 44-місцевий мешканець, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, умисно завдав 5-місячному коту тілесні ушкодження, внаслідок чого тварина померла.

Дізнавачі Самбірського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Самбірської кружної прокуратури,  повідомили зловмиснику про підозру в  скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 299 (Жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання - штраф від однієї тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів