На Львівщині розслідують чотири факти фіктивного збільшення врожайності

17:04 12 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: vidomosti-ua.com

Махінатори ухилилися від сплати податків на суму 213 мільйонів гривень.

«Держава стимулює сільгоспвиробників шляхом спеціального режиму адміністрування ПДВ, при якому суми податку залишаються у розпорядженні сільгоспвиробника і не перераховуються до бюджету. Умовою перебування на спеціальному режимі оподаткування є реалізація не менше 75% сільгосппродукції власного виробництва», –повідомили сьогодні, 12 листопада, в обласному управлінні Державної фіскальної служба України, де також поінформували:

«Охочих до пільг чимало. Але деякі з них замість збільшення власного виробництва обрали легкий і злочинний шлях «приписок» і фіктивного збільшення урожайності.

Податкові міліціонери Львівщини з початку 2015року зареєстрували чотири  кримінальних провадження за такими фактами. У всіх випадках кількість реалізованої продукції власного виробництва у десятки разів перевищувала природну урожайність з одиниці площі (рілля) у нашій кліматичній зоні. В ряді випадків, землі взагалі не оброблялися.

Тепер махінаторам доведеться відповісти за Кримінальним кодексом України і до того ж, сплатити всі належні податки в бюджет. Загальна сума ухилення від сплати податків цими підприємствами становить 213 мільйонів гривень».

Про це повідомили сьогодні, 12 листопада, на сайті Львівського обласного управління Державної фіскальної служба України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів