На Львівщині розшукують власника шести тонн відходів

17:30 13 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/muravskuj

Червоноградська місцева прокуратура розпочала кримінальне провадження за фактом можливого забруднення земель.

Про це повідомили в понеділок у прес-службі прокуратури Львівської області, де також уточнили: «За результатами моніторингу новин місцевих засобів інформації, сьогодні, 13 серпня, Червоноградською місцевою прокуратурою до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості за фактом забруднення або псування земель речовинами, відходами чи іншими матеріалами, шкідливими для життя, здоров'я людей або довкілля, внаслідок порушення спеціальних правил, якщо це створило небезпеку для життя, здоров'я людей чи довкілля, за частиною 1 статті 239 Кримінального кодексу
України (забруднення або псування земель)».

«Поблизу села Крехів на Жовківщині невідомі особи викинули близько шести тонн відходів тваринного походження. На даний час у кримінальному провадженні проводяться необхідні слідчі (розшукові) дії, з метою повного, всебічного та неупередженого дослідження усіх обставин події, а також для встановлення осіб, причетних до вчинення вказаного правопорушення. Проведення досудового розслідування доручено слідчому відділенню Жовківського відділення поліції», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Натомість депутат Жовківської районної ради Ігор Муравський розповів: «Вночі поблизу села Крехів Жовківського району невідомі особи викинули відходи тваринного походження , біля шести тонн. Разом із представниками національної поліції був здійснений огляд місця. Повідомлено керівництво державної екологічної інспекції у Львівській області й керівника держпродспоживслужби у Жовківському районі. Деякі рештки розтянуті дикими тваринами по дорозі. Оглянувши місце можна стверджувати, що це відходи і напівтуші молодих свиней».
 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів