На Львівщині розшукують мотоцикліста

19:40 22 липня 2018 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Поліціянти розшукують мотоцикліста, який скоїв у Трускавці наїзд на пенсіонерку й втік з місця ДТП.

Про це повідомили в неділю, 22 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Всіх, хто став свідком цієї події або володіє інформацією про зловмисника, просимо зателефонувати на оперативну лінію «102» або звернутися у найближчий підрозділ поліції».

В обласному управлінні поліції поінформували також: «21 липня в Трускавецьке відділення поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася близько 18.00 на вулиці Сагайдачного.  Як попередньо з’ясували поліціянти, водій мотоцикла вчинив наїзд на 83-річну жительку одного зі сіл Дрогобицького району та втік з місця ДТП. Травмована жінка була доставлену у лікарню. Медики діагностували у неї черепно-мозкову травму, забійну рану голови, струс головного мозку, забої грудної клітки та ноги».

«За цим фактом відкрите кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання,передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого», – повідомили також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів