На Львівщині розшукують інтернет-шахрая

17:48 15 березня 2019 р.

Фото до новини


Фото: ukr.media

44-річний житель Старосамбірського району поскаржився правоохоронцям, що він став жертвою шахрайський дій – продаючи деревообробний верстат, позбувся більше 28 тисяч гривень.

Про це повідомили в п’ятницю, 15 березня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «За словами заявника, він розмістив оголошення про продаж деревообробного верстата на одній з Інтернет-платформ. Згодом до нього зателефонував невідомий, з яким заявник обговорив умови продажу та повідомив йому номер банківської картки, куди потрібно було перерахувати кошти за товар. Однак, гроші на картку не надійшли, натомість з рахунку зникло більше 28 тисяч гривень».

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України, яка передбачає до трьох років обмеження волі. Правоохоронці з’ясовують особу зловмисника та обставини події, а також застерігають громадян бути обережними, проводячи онлайн-операції з купівлі чи продажу», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів