На Львівщині розшукали викрадача автомобіля

11:40 10 січня 2019 р.

Світлина з архіву

Світлина з архіву
Фото: 20minut.ua

9 січня в Мостиське відділення поліції звернувся зі заявою про викрадення його автомобіля «Форд Скорпіо» 27-річний житель Судової Вишні.

Про це повідомили в четвер, 10 січня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «За словами заявника, близько 1.45 візуально знайомий чоловік, якого він підвозив, несподівано заволодів ключами від його автомобіля, завів його та поїхав, залишивши власника на вулиці. За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України, яка передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі».

«Орієнтування на викрадене авто було надане поліцейським і невдовзі інспектори групи реагування виявили викрадений «Форд» на автодорозі неподалік одного зі сіл у Мостиському районі. Особу зловмисника, причетного до незаконного заволодіння транспортним засобом, з’ясованоно – ним виявився раніше неодноразово судимий 20-річний житель Судової Вишні. Автомобіль поліцейські вилучили, проводиться досудове розслідування», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів