На Львівщині розшукали водія-втікача від убитого ним пішохода

09:50 10 січня 2014 р.

Фото до новини


Фото: sai.gov.ua

Слідчо-оперативна група знайшла неподалік місця ДТП уламок його автівки.

Співробітники обласного управління ДАІ розшукали водія-втікача, який смертельно травмував пішохода в середу неподалік села Градівка в Городоцькому районі й одразу ж залишив місце ДТП. Про цей випадок до міліції повідомили випадкові перехожі.

Люди побачили, що на дорозі лежить мертвий чоловік та припустили, що він міг стати жертвою ДТП. Туди одразу ж прибула слідчо-оперативна група, яка ретельно оглянула проїзну частину та узбіччя й виявили неподалік уламок від автомобіля білого кольору.

Завдяки цій «прикметі» співробітники Державтоінспекції впродовж декількох годин розшукали водія-втікача. Ним виявився 50-річний мешканець Старосамбірського району. 

На чоловіковому подвір’ї виявили легковик марки «Skoda Felicia» білого кольору із пошкодженнями, характерними після ДТП. Наразі триває розслідування, правоохоронці з’ясовують усі обставини цієї дорожньо-транспортної пригоди. 

Про це повідомляє сьогодні, 10 січня, прес-служба обласного управління ДАІ.

Як інформував «ЩЛ», 8 січня помер від отриманих травм на місці ДТП пішохід, на якого скоїв наїзд водій легковика «Skoda Felicia», котрий, відтак, розшукувався правоохоронцями.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів