На Львівщині розкрили вбивство 18-річної давнини, вчинене у Польщі

20:50 11 червня 2021 р.

Фото до новини

За злочин, скоєний у Сандомирському повіті Республіки Польща, 53-річний громадянин України може бути ув'язнений на строк від 7 до 15 років.

За результатами надання Львівською обласною прокуратурою у квітні поточного року практичної допомоги керівникам окружних прокуратур з питань розкриття умисних вбивств минулих років, за процесуального керівництва Дрогобицької окружної прокуратури повідомлено про підозру 53-річному громадянину України в умисному вбивстві (ч.1 ст.115 КК України).

Про це повідомила пресслужба прокуратури Львівської області, пише Dailylviv.

Встановлено, що у грудні 2003 року близько 07 год ранку у гміні Образув Свєнтокшинського воєводства, на території складських приміщень підозрюваний, будучи в стані алкогольного сп’яніння, під час конфлікту з громадянином Польщі взяв молоток та наніс ним численні удари в голову, тулуб та кінцівки потерпілого. Внаслідок чого останній помер на місці. 

На даний час слідчими Дрогобицького ВП ГУ НП у Львівській вживаються заходи для завершення досудового розслідування та скерування обвинувального акту до суду.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана  кримінальному покаранню, доки  її вину  не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

На Львівщині за 17 ударів викруткою ув'язнили майже на 8 років

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів