На Львівщині припинили діяльність п’ятьох гральних закладів

15:32 14 лютого 2019 р.

Сихівський районний суд

Сихівський районний суд
Фото: foursquare.com

У Львові судитимуть організаторів грального бізнесу з Донецької області.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в четвер, 14 лютого: «Прокуратурою Львівської області скеровано до Сихівського районного суду Львова обвинувальний акт стосовно десяти членів злочинної організації, які підозрюються у незаконному зайнятті гральним бізнесом, тобто у вчиненні злочинів, передбачених частиною 1 статті 255 (створення злочинної організації), частиною 4 статті 28 та частиною 1 статті 203-2 (зайняття гральним бізнесом) Кримінального кодексу».

«Чотири гральні зали у Львові та один у Самборі відкрили двоє чоловіків з Донецької області. Одному із них 40, а іншому – 37 років. Саме вони координували діяльність злочинної організації, розподіляли ролі та функції», – поінформували також у прокуратурі.

«До незаконного бізнесу зловмисники залучили виконавців зі Львова та пособника зі столиці, які безпосередньо надавали доступ до онлайн-казино, обслуговували клієнтів. Викривали правопорушників двічі – у вересні та грудні 2017 року. Після двох спроб протиправна діяльність «бізнесменів» була остаточно припинена правоохоронцями», – розповіли також у прокуратурі.

«Під час обшуків, проведених працівниками УЗЕ у Львівській області, вилучено комп’ютерну техніку, гроші та чорнову бухгалтерію. Тепер за вчинене фігурантам загрожує позбавлення волі на строк до 12 років та штраф у розмірі від 170 000 до 680 000 гривень», – повідомили також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів