На Львівщині припинили діяльність мережі гральних закладів

20:48 16 квітня 2019 р.

Фото до новини


Фото: lv.npu.gov.ua

Оперативники Управління захисту економіки у Львівській області спільно зі слідчими поліції провели у вівторок, 16 квітня,заходи з протидії гральному бізнесу ф припинили діяльність мережі, до складу якої входило три підпільних ігрових заклади.

Про це повідомили у вівторок, 16 квітня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Гральні заклади були розташовані у Трускавці й Стебнику. Фактично, у них за допомогою комп'ютерної техніки клієнтам надавались послуги у сфері грального бізнесу із виплатою виграшних коштів».

«Правоохоронці вилучили під час санкціонованих обшуків тридцять одиниць грального обладнання разом із моніторами, понад 37 тисяч гривень, виручених від кримінального промислу, а також «чорнові» записи та мережеве обладнання. Проводиться досудове розслідування у кримінальному провадженні, відкритому за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 203 Кримінального кодексу України, яка передбачає штраф від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів