На Львівщині позбавили волі ґвалтівника й вбивцю пенсіонерки

11:00 20 лютого 2019 р.

Самбірський міськрайонний суд

Самбірський міськрайонний суд
Фото: sb.lv.court.gov.ua

Самбірська місцева прокуратура оскаржуватиме вирок міськрайонного суду.

У прес-службі прокуратури Львівської області повідомили в середу, 20 лютого: «Самбірською місцевою прокуратурою підтримувалось публічне обвинувачення у суді стосовно 29-річного жителя села Конюшки-Тулиголівські, який підозрювався у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених частиною 4 статті 187 (розбій), частиною 4 статті 152 (зґвалтування), пунктами 6 та 10 частини 2 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Інцидент стався 28 грудня 2017 року у будинку одинокої пенсіонерки».

«Неодноразово судимий зловмисник проник до житла потерпілої з метою викрадення грошових коштів. Проте, крім розбою, побив та зґвалтував стареньку. При цьому, викрав 33 тисяч гривень», – поінформували також у прокуратурі.

«Вироком Самбірського міськрайонного суду Львівської області йому призначено йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк 15 років з конфіскацією всього майна, що належить йому на праві приватної власності. Проте, прокуратура вважає такий вирок надто м’яким, а відтак, оскаржуватиме у апеляційному порядку», – повідомили в прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів