На Львівщині повернули в державну й комунальну власність 1,9 тисячі гектарів

13:48 22 жовтня 2018 р.

Фото до новини


Фото: gazeta.lviv.ua

В обласній прокуратурі запевнили: «2018 року за позовами органів прокуратури забезпечено реальне виконання судових рішень на 457,7 млн. гривень (п’яте місце в державі).

Про це повідомили в понеділок, 22 жовтня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «Стягнута сума є у 3,6 разів більшою, аніж за дев'ять місяців 2017 року. Активізації роботи на цьому напрямі сприяло також те, що прокурорами на протиправні рішення, дії та бездіяльність органів державної виконавчої служби в порядку відомчого контролю внесено 88 скарг, які задоволено (сьоме місце в Україні), що у 3,4 рази більше, аніж минулоріч), а до суду – три скарги, які задоволено (четверте місце)».

«Крім того, зусилля органів прокуратури були зосереджені на поверненні земельних ділянок, що протиправно надані у користування (оренду) або ж всупереч встановленому законом порядку перейшли у приватну власність фізичних та юридичних осіб. Цьогоріч вдалося повернути у державну і комунальну власність та попередити протиправне вибуття земель площею одна тисяча 973 га (сьоме місце)», – поінформували також у прес-службі прокуратури Львівської області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів