На Львівщині оштрафували депутата міської ради

11:45 3 вересня 2019 р.

Сокальський районний суд

Сокальський районний суд
Фото: google.com.ua

На Львівщині притягнули до відповідальності депутата міської ради, який порушив вимоги фінансового контролю.

Про це повідомили у вівторок, 3 вересня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «За участі органів прокуратури Львівської області постановою Сокальського районного суду Львівської області депутата Сокальської міської ради визнано винним у вчиненні адмінправопорушень, пов’язаних з корупцією.

«Згідно з адмінпротоколами, складеними Управлінням захисту економіки у Львівській області, чиновник-підприємець, на підставі угод, укладених з органами місцевого самоврядування, комунальними підприємствами, начальними закладами тощо, отримував доходи, про які повинен був повідомити Національне агентство з питань запобігання корупції. В ході перевірки зафіксовано 14 таких фактів», – поінформували також у прокуратурі.

«Таким чином депутат вчинив адміністративні правопорушення, пов’язані з корупцією, передбачені частиною 2 статті 172-6 Кодексу України про адміністративні правопорушення. За наслідками судового розгляду до винної особи застосовано стягнення у виді штрафу. Рішення суду вступило в законну силу», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів