На Львівщині наздогнали втікача від правоохоронців

14:32 8 липня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: 20minut.ua

Раніше судимому 21-річному жителю Мостиського району загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Про це повідомили в понеділок, 8 липня, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «7 липня в Мостиське відділення поліції звернувся 34-річний житель міста Судова Вишня. Чоловік повідомив, що близько третьої ночі його побили та заволоділи мобільним телефоном «Ерго».

«За цим фактом відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України та розпочали досудове розслідування. Правоохоронціз’ясували, що до скоєння злочину причетний раніше судимий 21-річний місцевий житель», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Під час проведення санкціонованого обшуку в його помешканні зловмисник, намагаючись втекти, вдарив кулаком в обличчя 25-річного оперативника. Однак його й затримали», – розповіли також в обласному управлінні поліції.

«За цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів