На Львівщині наклав на себе руки 12-річний

17:42 16 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: 4vlada.com

Сьогодні, 16 червня, до Старосамбірського райвідділу міліції близько третьої години ночі, надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що помер її дванадцятирічний племінник.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці виявили хлопчика повішеним на горищі будинку, де він проживав разом зі своєю родиною. При поверхневому огляді тіла неповнолітнього, ознак насильницької смерті виявлено не було.

«Хлопчик з благополучної сім’ї. Чому він вчинив самогубство не розуміють ні його батьки, ні вчителі, ні сусіди», – розповів начальник Старосамбірськогорайвідділу міліції підполковник міліції Василь Страшівський. Правоохоронці з’ясовують усі обставини, що могли призвести до вчинення самогубства.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за чпунктом 2 частиною 2 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі, з конфіскацією майна у випадку, передбаченому пунктом 6 частини другої цієї статті.

Про це повідомили сьогодні, 16 червня, в прес-службі обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів