На Львівщині може позбутися волі дев’ятикласник

12:30 14 лютого 2019 р.

Жидачівське відділення поліції

Жидачівське відділення поліції
Фото: facebook.com

У Жидачеві відкрили кримінальне провадження стосовно 16-річного школяра.

Про це повідомили в четвер, 14 лютого, в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «У Жидачівське відділення поліції звернувся 69-річний житель району. За словами чоловіка, на Новорічні свята, в період з 31 грудня по 2 січня, в кафе, розташоване у райцентрі, зламавши навісний замок, проник невідомий та викрав звідти грошові кошти та продукти харчування».

«Працівники поліції з’ясували, що до вчинення правопорушення причетний раніше судимий 15-річний місцевий житель, учень дев’ятого класу. Працівники ювенальної превенції неодноразово проводили профілактичні бесіди з підлітком та попереджали про наслідки в разі скоєння правопорушень. Окрім цього більше десяти разів притягали до адміністративної відповідальності матір хлопця», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

«Відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування», – повідомили також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів