На Львівщині міліція розшукує й знаходить самогон

13:10 28 травня 2015 р.

Фото до новини


Фото: mvs.gov.ua

Дільничні інспектори Червоноградського міськвідділу міліції виявили в травні три випадки незаконного зберігання та збуту алкогольних напоїв.

Трьох мешканок Червонограда, котрі зберігали та продавали алкоголь сумнівної якості, дільничні інспектори Червоноградського міськвідділу міліції виявили під час проведення рейдів. У одної з правопорушниць – 61-річної місцевої мешканки, правоохоронці виявили майже тридцять літрів алкоголю незрозумілого походження, яким вона торгувала на одному з червоноградських ринків. На іншому ринку правоохоронці теж виявили подібну «точку», проте там продавчиня не тримала при собі таку велику кількість «продукції» – поповнювала запас по мірі продажу.

Пляшку самогону за ціною тридцять гривень у Червонограді можна придбати і у приватних помешканнях. Під час огляду одної з таких квартир, що належить 74-річній пенсіонерці, правоохоронці виявили ємність з алкоголем, а також 26-річну клієнтку, котра саме прийшла за «пляшкою».

За цими фактами відомості внесенодо Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками частини 1 статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів) Кримінального кодексу України. Матеріали скеровано в слідче управління фінансових розслідувань Львівського обласного управління Державної фіскальної служби України.

Про це повідомили сьогодні, 28 травня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів