На Львівщині медик вимагав та одержав 1600 гривень за сприяння в оформленні інвалідності

13:27 11 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: rivnepost.rv.ua

Співробітники управління протидії злочинності у сфері економіки Львівського обласного УМВС викрили лікаря однієї з лікарень Львівщини на одержанні неправомірної вигоди.

Правоохоронці встановили, що медик вимагав та одержав 1600 гривень від місцевого мешканця за сприяння йому в оформленні документів та скеруванні їх на розгляд до медико-соціальної експертної комісії для встановлення чоловікові інвалідності. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ознакамикримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від однієї тисячі до тисячі п’ятисот неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян або арешт на строк від трьох до шести  місяців, або позбавлення волі на строк від двох до чотирьох років, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною  діяльністю на строк до трьох років та зі спеціальною конфіскацією. Про це повідомили сьогодні, 11 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів