На Львівщині ліквідували наркопритон

12:30 4 жовтня 2013 р.

Фото до новини

На нього, як повідомляє відділ зв’язків із громадськістю обласного управління МВС, натрапили в одному з приватних помешкань Червонограду.

Правоохоронці затримали в ньому 29-річного раніше судимого місцевого жителя  та його 28-річну співмешканку, які облаштували у власній квартирі виготовлення та збут ацетильованого та екстракційного опію. Зокрема у них виявили та вилучили значну кількість пластикових пляшок із наркотичною речовиною коричневого кольору та 500 грам сухої, подрібненої речовини із запахом розчинника.

Чоловіка та його спільницю-співмешканку затримано. Як розповів затриманий господар наркопритону, він їздив по населених пунктах області, вирізав на городах мак, з якого виготовляв наркотичні засоби, реалізацією котрих займалася його співмешканка.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинені повторно). За дане правопорушення передбачається відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна.

dailylviv.com

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів