На Львівщині ліквідували міжнародний канал постачання елітних наркотиків

23:28 16 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: npu.gov.ua

Працівники Департаменту протидії наркозлочинності спільно зі слідчими поліції у Львівській області затримали 38-річного організатора контрабандного постачання в Україну наркотичних засобів і психотропних речовин з Західної Європи.

Про це повідомили в суботу, 16 лютого, в прес-службі Національної поліції України, де також розповіли: «Фігурант налагодив під виглядом підприємницької діяльності у сфері міжнародних вантажних перевезень кримінальні звʼязки з представниками наркобізнесу Західної Європи. Звідти він постачав вартісні наркотики і психотропи, серед яких –героїн, кокаїн та екстазі, й збував їх крупними партіями на території Львівщини».

«Проводячи крупні наркооборудки, зловмисник став одним із найвпливовіших наркоділків Львівщини та завозив на територію області контрабандні наркотики і психотропи в особливо великих розмірах. У ході проведених оперативних заходів у наркодилера вилучено 330 грамів героїну, 250 грамів кокаїну та 100 грамів МДМА («Екстазі»), призначених для подальшої  реалізації. Вартість вилученого за цінами «чорного» ринку становить понад два мільйона гривень», – поінформували також у прес-службі НПУ.

«Крім наркотиків і психотропів у фігуранта також вилучено два карабіни, пістолет та набої до них. Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні  правопорушення передбаченого частиною 3 статті 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів), яка передбачає позбавлення волі на строк до 12 років з конфіскацією майна», – повідомили також у прес-службі НПУ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів