На Львівщині будуть судити керівника підприємства

11:15 21 травня 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: promin.cv.ua

Правоохоронці Львівщини відшкодували до бюджету понад 800 тисяч гривень податків.

Про це повідомили у вівторок, 21 травня, в прес-службі прокуратури Львівської області, де також розповіли: «За процесуального керівництва прокуратури області, у кримінальному провадженні, розпочатому за матеріалами Державної служби фінансового моніторингу України, досудове розслідування у якому здійснювалось слідчим управлінням фінансових розслідувань ГУ ДФС у Львівській області, викрито керівника одного із підприємств, який у грудні 2017 року здійснив придбання товарно-матеріальних цінностей, які надалі реалізував за готівкові кошти».

«Зловмисник не відобразив проведення цих операцій у податковому та бухгалтерському обліках фірми. Внаслідок цього підприємство ухилилось від сплати податку на додану вартість у розмірі 807 тисяч гривень, що призвело до ненадходження коштів до Державного бюджету України», – поінформували також у прокуратурі.

«У ході досудового розслідування підприємство повністю погасило заборгованість. Обвинувальний акт стосовно керівника за частиною 1 статті 212 Кримінального кодексу України (ухилення від сплати податків, зборів (обов’язкових платежів) скеровано до суду для розгляду по суті», – повідомили також у прокуратурі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів