На Львівщині брат жорстоко побив рідну сестру

12:23 17 жовтня 2024 р.

Фото до новини

Медики діагностували у потерпілої перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження. Зараз вона перебуває у реанімації.

За скоєне затриманому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до восьми років.  Про це повідомила поліція Львівщини, пише DailyLviv.com.

Як встановили оперативники кримінальної поліції спільно з слідчими відділення поліції №2 Червоноградського районного відділу поліції, подія сталась 16 жовтня у місті Великі Мости, Шептицького району на території домогосподарства, яке належить потерпілій - 58-річній місцевій мешканці.

Між жінкою та її 62-річним братом, жителем Жовкви, виник конфлікт, під час якого чоловік жорстоко побив сестру, завдавши їй численних ударів кулаками по голові, після чого втік з місця події.

Читайте також: Молодший брат на Львівщині убив цеглою старшу сестру

Надалі медики діагностували у потерпілої перелом скроневої кістки та інші тілесні ушкодження. Зараз вона перебуває у реанімації.

Поліціянти спільно з оперативниками карного розшуку  встановили місце перебування нападника та затримали його в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України у Жовкві.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dw.de/

 

новобудови Львів