На Львівщині 89-річній жінці повернуть житло, забране міськрадою

11:16 5 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: ruporzt.com.ua

«Вживаються заходи для реального виконання судового рішення».

Як повідомляє сьогодні, 5 листопада, прес-служба прокуратури міста Львова, обласний Апеляційний суд залишив без змін рішення Личаківського районного у справі щодо поновлення прав 89-річної жінки, яку незаконно позбавила помешкання Винниківська міськрада. Бо прокуратурою Личаківського району доведено, що однокімнатну квартиру пенсіонерки було передано у власність головному інженеру ЖЕКу міста Винники на підставі незаконного рішення виконкому міськради.

Після цього ЖЕК продав це житло, а його новий власник надав його у заставу одному із банків. Однак прокуратурою вносилися з метою захисту прав потерпілої позови до суду з вимогами скасувати рішення міськради, реєстрацію права власності і договір іпотеки на це помешкання та витребувати його з чужого незаконного володіння.

Зазначені позови були задоволені Личаківським районним судом. Апеляційний суд також погодився з доводами прокурора та постановив повернути квартиру пенсіонерці як законній власниці. На цей час вживаються заходи для реального виконання зазначеного судового рішення. 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів