На лаві підсудних опинився львів’янин, який обмовив поліціянта

14:15 24 березня 2020 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lviv.gp.gov.ua

33-річний львів’янин подав у квітні 2017 року до слідчого управління обласної прокуратури повідомлення про нібито вимагання поліціянтом у нього неправомірної вигоди.

Про це повідомили у вівторок, 24 березня, у прокуратурі Львівської області, де також розповіли: «Надалі свої доводи чоловік підтвердив у протоколі допиту, що стало початком притягнення до кримінальної відповідальності поліцейського. Однак, допитаний вже у судовому засіданні псевдо-потерпілий повністю заперечив свої ж покази та зізнався, що обмовив працівника поліції через особисту неприязнь до нього. У зв’язку з цим, ухвалою суду це кримінальне провадження закрито».

«Водночас, стосовно лжезаявника розпочато кримінальне провадження, за ознаками злочинів, передбачених частиною 2 статті 383 та частиною 2 статті 384 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення органу досудового розслідування про вчинення злочину, поєднане з обвинуваченням особи в тяжкому злочині та надання ним, як потерпілим органу, що здійснює досудове розслідування, завідомо неправдивих показань, поєднаних з обвинуваченням у тяжкому злочині), яке на цей час завершене, а обвинувальний акт скеровано до суду», – поінформували також у прокуратурі.

Як повідомляв «ЩЛ», у Львові судитимуть аферистів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів