Митники вилучили на Львівщині «Мерседес»

14:45 8 листопада 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/sfs.lviv

Працівники ДФС знайшли в спеціально виготовленому сховищі в паливному баку автомобіля 340 пачок сигарет.

20-річний житель Львівщини прямував до Польщі через пункт пропуску «Грушів» смугою руху «зелений коридор» автомобілем «Mercedes-Benz E270» на іноземній реєстрації, однак під час його візуального огляду в працівників митниці виникла підозра про наявність в автомобілі товарів, прихованих від митного контролю. Відтак, авто скерували у відведене місце для огляду транспортних засобів.

Там під час спільного митно-прикордонного контролю у спеціально виготовленому сховищі в паливному баку автомобіля знайшли 340 пачок сигарет без марок акцизного податку України. Таким чином, 20-річний житель Львівщини вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, тобто з використанням спеціально виготовлених сховищ.

За цим фактом складено протокол про порушення митних правил, за ознаками правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 483 Митного кодексу України. Сигарети та автомобіль 2002 року випуску вилучено. Їх вартість буде встановлено додатково. Справу скерують до суду.

Про це повідомили в четвер, 8 листопада, в прес-службі Головного управління ДФС у Львівській області.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів