Митники вилучили «Mercedes» львів’янина

10:28 20 лютого 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/zahidnuy.kordon

Прикордонники Чопського загону стали на заваді сигаретному «бізнесу».

Про це повідомили в середу, 20 лютого, в Західному регіональному управлінні Держприкордонслужби України, де також розповіли: «Виїжджаючи з України, наш співвітчизник зі Львова намагався приховано від прикордонно-митного контролю перемістити до Словаччини чималу партію тютюнових виробів. Під час огляду легковика «Mercedes», який прибув опівночі у пункт пропуску «Ужгород», у прикордонників виникли підозри щодо можливої наявності у ньому сховків. Отже, вони вирішили оглянути машину поглиблено».

«У передній та задній частинах днища салону прикордонний наряд спільно з митниками відшукав чотири тайники. Аби змайструвати схованки, днище салону підняли та облаштували каркас з металевого профілю, потім наварили фальшднище та вирізали зверху чотири металеві пластини. У створені порожнини помістили 1450 пачок цигарок різних марок», – поінформували також у регіональному управлінні ДПСУ.

«Незвична та протиправна задумка зловмисників не вдалася. Тютюнові вироби та легковик 2006 року випуску вилучено митницею, загальна сума конфіскату склала майже півмільйона гривень», – повідомили також у Західному регіональному управлінні ДПСУ та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів