Місцеві вибори 2020: МВС залучає мобільні групи та авіацію

14:25 7 жовтня 2020 р.

Фото до новини

Під час місцевих виборів буде залучено майже 140 тисяч правоохоронців. Передбачається залучення авіаційних підрозділів системи МВС для оперативного реагування на зміну обстановки.

Про це сьогодні, 7 жовтня, під час наради заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий, пише DailyLviv.

«Виходячи з розрахунків для забезпечення публічної безпеки під час місцевих виборів буде залучено майже 140 тис. правоохоронців. Передбачається залучення авіаційних підрозділів системи МВС для оперативного реагування на зміну обстановки»,- заявив Сергій Яровий.

За словами заступника міністра внутрішніх справ Сергія Гончарова, в регіонах створені оперативні резерви для реагування на виклики та загрози, які можуть відбутися в рамках проведення виборів.

«Щоб підвищити ефективність реалізації формування резервів, і безпосереднього реагування у рамках виборчої кампанії планується залучати нашу авіацію. Ми плануємо залучати всі наявні сили та засоби авіації системи МВС - літаки та гелікоптери. Наявність гелікоптерів дозволить реагувати на протиправну діяльність у найвіддаленіших точках, де немає посадкових смуг», - сказав Сергій Гончаров.

Місцеві вибори на Львівщині моніторитимуть 600 спостерігачів ОБСЄ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів