Міліція прикрила популярний файлообмінник

12:24 16 жовтня 2013 р.

Фото до новини

Він недоступний для користувачів з обіду 15 жовтня.

За інформацією видання «Капітал», співробітники міністерства внутрішніх справ вилучили сервери популярного файлообмінника fs.to – внаслідок скарги Української антипіратської асоціації, яка представляє інтереси компаній-правовласників із Європи і США. За даними «Watcher», інші джерела повідомляють, що вилучили не сервери fs.to, а кешувальні сервери, які було розміщено на Gigatrans.ua.

Сам же сервіс, за певними даними, хоститься не в Україні, а в Амазоні. Якщо ж дійсно мова йде про кеш-сервери, то інформація, що містилась на FS.TO, скоріш за все, не втрачена, зазначає видання.

На початку вересня популярний український ресурс fs.ua змінив власника. Компанія «Вебкейс», що створила його, продала сайт іноземним інвесторам, які перевели його на новий домен fs.to і новий хостинг. Тоді ж говорили про те, що всі сервери буде виведено за межі України. Чи встигли це зробити нові власники за місяць – невідомо. Всього, за даними джерела, в Україні було 48 серверів, на яких зберігалося понад 50 тисяч годин відео та аудіофайлів.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів