Міліція просить зголоситися очевидців ДТП на перехресті вулиць Городоцької й Патона у Львові

15:36 18 червня 2015 р.

Фото до новини


Фото: stachka.livejournal.com

5 червня у Львові загинув унаслідок дорожньо-транспортної пригоди пішохід.

Водій автомобіля «Lexus IS 250» (реєстраційний номер – ВС 7490 ЕІ) скоїв 5 червня близько 21:30 на перехресті вулиць Городоцької й Патона у Львові наїзд на пішохода, який від отриманих травм помер на місці події. Керманич іномарки з місця аварії поїхав.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінсльного кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Правоохоронці просять зголоситися усіх, хто володіє будь-якою інформацією про обставини цієї ДТП, а також іншими відомостями, що можуть допомогти у пошуку водія автомобіля «Lexus IS 250», причетного до автопригоди, зателефонувавши за номером (032) 258-66-77 або 102. Про це повідомили сьогодні, 18 червня, в прес-службі (відділі зв’язків із громадськістю) Львівського обласного управління МВС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів