Мешканця Львівщини госпіталізовано з вогнепальним пораненням

12:35 27 квітня 2016 р.

Фото до новини


Фото: besplatka.ua

Стрілець з пневматичної гвинтівки «Сrosman Storm XT» запевнив, що випадково влучив в односельця.

«До Кам‘янка-Бузького відділу поліції надійшло 26 квітня повідомлення про те, що до районної лікарні з вогнепальним пораненням шиї доставлено 21-річного жителя одного зі сіл району», – повідомили сьогодні, 27 квітня, в прес-службі Львівського обласного управління Національної поліції, де також розповіли подробиці:

«Правоохоронці встановили, що близько 16.0026 квітня 55-річний мешканець села, перебуваючи на території власного господарства, здійснив постріл з пневматичної гвинтівки марки «Сrosman Storm XT», за його словами, «з метою відстрілу диких птахів» та випадково влучив в односельця. З місця події вилучено пневматичну гвинтівку.

Усі обставини отримання молодим чоловіком тілесних ушкоджень розслідуються правоохоронцями. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України (умисне легке  тілесне ушкодження. яке карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк до двохсот годин, або виправними роботами на строк до одного року)».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів