Медсестра продавала амфетамін у Львівській психлікарні

17:15 8 серпня 2018 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/DPN.NP

Працівники департаменту протидії наркозлочинності перекрили міжрегіональний канал постачання амфетаміну в одну з психіатричних лікарень Львівської області.

Про це повідомили в середу, 8 серпня, в департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України, де також розповіли: «Медсестра психіатричної лікарні вирішила підзаробити грошей, займаючись збутом амфетаміну. Серед своїх знайомих драгдилерів знайшла оптового постачальника та налагодила канал надходження амфетаміну зі столиці. Замість допомоги психічнохворим людям збувала психотроп у лікарні та за місцем мешкання».

«Медсестру затримали під час отримання оптової партії наркотиків в одному із поштових відділень. Працівниками департаменту протидії наркозлочинності у фігурантки вилучено пакунок з психотропної речовиною «амфетамін». За цінами «чорного ринку» вартість вилучених наркотиків складає понад 100 тисяч гривень.
Слідство у справі триває та проводяться заходи по встановленню інших осіб, причетних до постачання наркотику», – поінформували також у департаменті протидії наркозлочинності Національної поліції України також опублікували фото зі Львівській психлікарні.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів