Майно Януковича заарештовано, – ГПУ

18:12 31 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: p-p.com.ua

Заявляючи таке в суботу, в.о. генпрокурора України Олег Махніцький додав: «Сьогодні я не можу озвучувати ці цифри, але вони є досить великими».

Інтернет-видання «iPress.ua» інформує сьогодні, 31 травня, в повідомленні «Махніцький каже, що в Україні і закордоном заарештовано все майно Януковича»:

«В.о. генпрокурора України Олег Махніцький заявив, що закордоном і в Україні заарештовано все майно екс-президента України Віктора Януковича та його родини.

Віктор Янукович  Про це він сказав в ефірі «5 каналу».

За його словами, за кордоном заарештовані значні активи Віктора Януковича. 

«Сьогодні я не можу озвучувати ці цифри, але вони є досить великими», – заявив Махніцький. За його словами, зараз ведеться робота щодо заморожування активів за кордоном інших українських екс-чиновників.

Нагадаємо, що Швейцарія заморозила активи Януковича і соратників на $193 млн.

Нагадаємо, наприкінці лютого швейцарська влада опублікували список з 20 осіб, чиї кошти були заморожені в банках країни. У список, зокрема, потрапили Янукович, екс-прем'єр Микола Азаров і колишній генпрокурор Віктор Пшонка.

У березні влада Швейцарії вирішила заморозити кошти на рахунках ще дев'яти колишніх українських чиновників та їхніх родичів.  Україна домовилася зі Швейцарією про повернення вкрадених коштів.

Як повідомляв «iPress.ua», наприкінці квітня Великобританія заморозила активи на суму $23 млн через корупцію в Україні. Британське бюро по боротьбі з шахрайством в особливо великих розмірах порушило кримінальну справу за фактом можливого відмивання грошових коштів. Виконувач обов'язків генерального прокурора Олег Махніцький заявив, що відсторонений Президент України Віктор Янукович і низка українських екс-чиновників вивезли до Росії $32 млрд».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів