Львів'янин затримав рецидивіста, який поранив дівчину

23:00 2 січня 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/groups/govarta1

40-річний львів'янин, який уже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж, напав у середу, 2 січня, близько 20.15 на перехресті вулиць Генерала Чупринки й Київської у Львові на 26-річну жінку, котра поверталась з роботи,

Про це повідомили в прес-службі Головного управління поліції у Львівській області, де також розповіли: «Він завдав потерпілий  ножових поранень, відібрав у неї сумку та намагався втекти. Жертва нападника почала кликати на допомогу і на її крики відреагували небайдужі перехожі. Вони повідомили про подію у поліцію, а 31-річний львів'янин розпочав переслідування, наздогнав та затримав зловмисника, після чого передав його правоохоронцям, які оперативно прибули на місце події».

«Особу зловмисника з’ясовано – ним виявився 40-річний львів'янин, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж.  Потерпіла доставлена у лікарню, зараз медики встановлюють їй діагноз», – поінформували також у прес-службі Головного управління поліції у Львівській області та опублікували фото з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів