Львів’янин заблокував у своєму автомобілі непрошеного гостя (оновлено)

12:00 5 листопада 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки громадської ініціативи «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте»

На запитання поліцейських про те, з якою метою чоловік проник в авто, той відповів: «З дружньою» та «Погрітися».

«Від власника автомобіля «Geely CK», мешканця вулиці Драгана, о дванадцятій годині двадцять хвилин цієї ночі надійшов виклик – невідомий сидить у його автомобілі повідомили сьогодні, 5 листопада, в Патрульній поліції Львова, де також розповіли:

«Коли патрульні приїхали на місце побачили чоловіка в салоні автомобіля. За розповідями очевидців, спочатку ця особа довго стояла біля багажника автомобіля, потім біля дверцят пасажира, а потрапила в автомобіль через двері водія.

Спрацювала сигналізація. Власник автомобіля виглянув через вікно аби вимкнути сигналізацію і помітив, що там сидить людина. Він одразу заблокував двері і викликав поліцію.

На запитання поліцейських про те, з якою метою чоловік проник в авто, той відповів: «З дружньою» та «Погрітися». Чоловік 1974 року народження живе на вулиці Симоненка. Казав, що повертається додому з вулиці Патона. На місце викликали слідчо-оперативну групу».

Про це повідомили сьогодні, 5 листопада, на сторінці Патрульної поліції Львова в інтернет-мережі «Facebook», де також опублікували фотографію з місця події. Натомість у громадському об’єднанні «Варта 1» розповіли в четвер:

«5 листопада о 00.25 на вулиці Драгана, 4 невідомий чоловік відкрив чужий автомобіль і сів в нього на пасажирське місце. Власник авто почув як спрацювала сигналізація, виглянув в вікно і побачив що в машині хтось сидить. Викликав поліцію. На питання працівників патрульної поліції відповів: «Я проник в автомобіль з дружньою метою». Чоловік знаходиться в стані алкогольного сп'яніння. Приїхала СОГ».

Про це повідомили на сторінці громадського  об’єднання «Варта 1» в інтернет-мережі «ВКонтакте», де також опублікували фотографії й відео з місця події.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів