Львів'янин викрав ₴18 тис. і телефон з сумки жителя Дублянів

12:35 12 червня 2024 р.

Фото до новини

До розкриття злочину були залучені оперативники кримінальної поліції, слідчі Львівського районного управління поліції №2, оперативники карного розшуку та співробітники Управління кримінального аналізу поліції Львівщини.

Про це повідомила поліція Львівської області, пише DailyLviv.com.

8 червня, близько 11.30, на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 43-річного жителя міста Дубляни Львівського району про те, що на вулиці Тобілевича у Львові невідома особа викрала з його сумки грошові кошти в сумі 18 тисяч гривень, банківські картки та мобільний телефон.

Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи «Безпечна Львівщина», правоохоронці оперативно встановили особу зловмисника та його місце перебування. Ним виявився 23-річний львів’янин, речові докази у нього вилучені.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Франківської окружної прокуратури, повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.4 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває, невдовзі суд обере підозрюваному запобіжний захід.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів