Львів'янин затримав грабіжника з Донеччини до приїзду поліції

11:25 5 липня 2021 р.

Фото до новини

3 липня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на площі Липневій у Львові невідомий чоловік намагався пограбувати магазин.

Про це повідомив відділ комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, пише Dailylviv. За цією адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група та співробітники інших служб відділу поліції №3 Львівського районного управління поліції, а також патрульні поліцейські.

На місці події правоохоронці встановили, що близько 17.00 у магазин зайшов невідомий чоловік – він напав на продавчиню магазину, побив її та вимагав віддати йому виторг з каси. Жінка кликала на допомогу і на це відреагував перехожий, 54-річний львів’янин. Він затримав зловмисника і передав його поліцейським. Продавчиня під час нападу отримала тілесні ушкодження.

Особу зловмисника, 53-річного мешканця Донецької області, встановлено - слідчі територіального підрозділу поліції повідомили йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15 ч.2 ст.186 (Замах на грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Підозрюваний затриманий  за ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Директор будівельної компанії привласнив землю у центрі Львова

У Львові виявили мотоцикл, який розшуковував Інтерпол

Львівське управління поліції замовило бронеавтомобіль за 3,2 млн грн у тендерних махінаторів

 

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів