Львів’яни з ножами заглядали вночі у вікна автівок

12:48 13 листопада 2019 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/lvivpolice

Патрульні зауважили близько другої години ночі на вулиці Промисловій у Львові двох хлопців, які світили ліхтариками у вікна і заглядали у них.

Патрульні негайно підійшли до них і з’ясували, що це двоє львів’ян віком 18 та 19 років. Пояснити свої дії вони не могли. Хлопці поводилися підозріло й нервувалися.

При поверхневій перевірці в одного виявили предмет, схожий на саморобний ніж із довжиною леза приблизно 15 сантиметрів. Хлопець пояснив, що виробив його самостійно для власного користування.

У другого хлопця теж був схожий предмет, але з довжиною леза приблизно 45 сантиметрів. Пояснення ті ж – виготовив для себе.

Експерти вилучили в присутності свідків дані предмети. Далі спілкування чоловіків продовжилося зі слідчими Шевченківського відділу поліції.

Про це повідомили в середу, 13 листопада, в управлінні патрульної поліції Львівської області.

Як інформував «Щоденний Львів», оперативники Сихівського відділу поліції спільно з працівниками карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини викрили двох зловмисників, причетних до заволодіння автомобілями «Фольксваген Пасат», «Опель», «Ауді» та «ВАЗ 2109», а також скутером «Znen» і двома мотоциклами.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів