У Львові заарештували викрадачів автівок і мотоциклів

12:12 1 листопада 2019 р.

Світлина ілюстративна

Світлина ілюстративна
Фото: lv.npu.gov.ua

Оперативники Сихівського відділу поліції спільно з працівниками карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини викрили двох зловмисників, причетних до заволодіння автомобілями «Фольксваген Пасат», «Опель», «Ауді» та «ВАЗ 2109», а також скутером «Znen» і двома мотоциклами.

Про це повідомили в п’ятницю, 1 листопада, в Головному управлінні поліції у Львівській області, де також розповіли: «Під час санкціонованих обшуків у 30-річного львів’янина та 32-річного жителя Пустомитівського району поліцейські виявили та вилучили викрадені транспортні засоби, а також інші речові докази. За рішенням суду 31 жовтня зловмисникам обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою».

«Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України (незаконне заволодіння транспортним засобом). Вчинення цього злочину карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої», – поінформували також в обласному управлінні поліції.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів